Opiniones de clientes

4 comentaris:

  1. Anònim8/17/2010

    Aunque al principio me pareció muy extraño este tipo de terapia, decidí darle un tiempo y ver qué efectos tenía en mi. Entonces fui dándome cuenta que, consciente o inconscientemente, y de forma sutil, evolucionas en dirección a lo que siente tu corazón.

    Se establece un vínculo adecuado con el cliente, y seguro que este vínculo se moldea según cada personalidad, es algo de lo que estoy seguro.

    Podría escribir muchas más opiniones a favor, pero me limito a decir que es la mejor terapia y terapeuta con la que me he encontrado (y he conocido y probado a varios).

    Roger

    17/8/2010

    ResponElimina
  2. La Sonia està essent per a mi un bastó i un mirall. Un bastó en el que et pots recolzar per a fer l'ascensió al difícil cim del coneixement de tu mateix. També un mirall que et reflecteix a tu sense distorsions.
    Realment, crec que no es pot demanar més d'un terapeuta.
    Marc

    ResponElimina
  3. Linda Sonia: per mi és naturalitat, humiltat i facilitat. Treballar-nos a nosaltres mateixos és feina confosa, dura en alguns moments, trista i alegre, apassionant i decepcionant... Tu per mi ets una gran acompanyant d'aquest camí que tant necessitava fer i que per fi faig sense grans carregues a la motxilla. Mil gracies per aixó!

    ResponElimina
  4. Albert5/17/2013

    Vaig començar teràpia amb la Sonia al Setembre del 2012. Si bé és cert que al principi, no hi creia ni hi tenia cap esperança d'evolució, em vaig deixar endur per les paraules de la Sonia i els seus ànims. Des d'aleshores, amb la Sonia, he après a SENTIR, a DESCOBRIR QUI SÓC I CAP ON VULL ANAR i a posar-me les coses FÀCILS... no ha esta un camí de roses, però la Sonia ha sapigut posar l'amor, la tranquilitat i la paciència al meu abast, fet que m'ha permet treballar aspectes de mi mateix que mai hagués imaginat. Tot això, al costat d'una gran professional, una excel.lent persona que estima i mima el que fa com si es tractés d'un fill. Només puc donar-te les gràcies i animar-te a seguir sent qui ets!!

    ResponElimina